Кои сме ние?

Перфект-стил ДОО Струмица е мешовита македонско-бугарска фирма основана во Струмица во 2002 год. Основна дејност на фирма е продажба на алуминиумски и ПВЦ профили, огради, ролетни, оков и споен материјал.

Повеке

Наши Партнери